bluetrack tuning: verdere ontwikkeling van de studs en lip

Nieuwe studs (scale stubs) bieden een betere grip en de verbeterde lip garandeert meer bescherming en houvast op de band

Voor gebruik in de bosbouw zijn niet alleen sterke machines, maar ook het geschikte toebehoren doorslaggevend voor een succesvolle inzet. pewag concentreert zich op het constant verder ontwikkelen van bestaande producten en op innovatieve nieuwe ontwikkelingen van tracks. Daardoor wordt de gebruiker een betrouwbare oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen en omstandigheden geboden volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

bluetracks verkrijgbaar met 2 verschillende studs-uitvoeringen

Naast de starwave®-studs heeft pewag sinds kort de zogenaamde scale stubs in het assortiment, die vanaf nu als configuratiemogelijkheid voor alle tracks worden aangeboden. Deze scale stubs zijn groter en bieden een betere tractie bij extreme bosbouwtoepassingen.

De starwave®-studs zijn verder ontwikkeld en zijn nog robuuster en bestendiger. De studs zijn vergroot en hebben een groter slijtvolume, waardoor de track een langere levensduur heeft. Daarnaast heeft de lastechniek met behulp van robots een positief effect op de houdbaarheid van de track.

bluetracks nu met verbeterde lip voor meer bescherming en houvast op de band

Vanaf nu beschikken alle pewag bluetracks over de verbeterde lip. Dat biedt de gebruiker de volgende voordelen:

  • Minder schade aan de band: de randen van de lip zijn afgerond en ontzien daardoor de band, waardoor er minder beschadigingen aan de band ontstaan.
  • Meer houvast op de band: de nieuwe geometrie van de lip stabiliseert de track op de band en beschermt deze tegen wegglijden.

Voor meer veiligheid in het bos: pewag bosbouwproducten!

 

Wij geven u graag advies en helpen u bij de keuze van het geschikte bosbouwproduct. Schrijf een e-mail aan [email protected] of neem contact op met onze klantenservice.Telefoonnummer +31 252 34 09 28.

Meer details over onze bosbouwproducten.