pewag bosbouwtracks voor betere tractie en maximale bodembescherming

Bosbouwtracks garanderen een veilig houvast en een maximale bodembescherming bij toepassing in de bosbouw

Professionele bosbouwmachines hebben op ruw terrein veiligheid en een stevig houvast nodig, maar elke machine heeft zijn eigen eisen en gebruiksvoorwaarden. Daarom biedt pewag verschillende productvarianten van de bosbouwtracks aan. De vraag daarbij is: welke track is het meest geschikt voor welk gebruik en welke ondergrond?


Om de keuze voor de juiste track te ondersteunen, hebben we onze 5 bosbouwtracks in een tabel gezet. Of het nu om een zachte of harde ondergrond gaat, vlak of steil terrein, sneeuw of modder: wij hebben de passende oplossing voor toepassing in de bosbouw:

pewag bluetrack perfekt is ideaal voor zware toepassingen op rotsachtig en steil terrein. Door het aanbrengen van innovatieve gesmede studs is extra grip gewaarborgd.

pewag bluetrack duro is een universeel toepasbare allrounder-track voor standaardeisen op bosbouwgebied en kan daardoor op een groot aantal verschillende bodems worden gebruikt. Door het brede oppervlak en de afgeronde randen wordt een hoge mate van bodembescherming bereikt.

pewag bluetrack flow is de bosbouwtrack voor toepassing op gemakkelijk terrein en op kwetsbare ondergronden. De track is zo ontwikkeld dat zowel de banden als het terrein zo goed mogelijk worden beschermd en een optimale grip wordt gewaarborgd. Het brede oppervlak van de track voorkomt dat machines wegzinken, met name op zachte ondergronden.

pewag bluetrack flow-perfekt is een gecombineerde track die de beste eigenschappen van tractie en bodembescherming in één track samenbrengt. De track is een combinatie van bluetrack flow en bluetrack perfekt en past zich daardoor perfect aan de verschillende omstandigheden in de bosbouw aan. De track kan universeel op alle ondergronden worden gebruikt.

pewag bluetrack flow wide biedt bijzondere bescherming voor bodem en banden, is stabiel dankzij het brede oppervlak en staat voor maximale bodembescherming. De bosbouwtrack is met name geschikt voor kwetsbare en gevoelige ondergronden, omdat het grotere oppervlak voorkomt dat de machine wegzinkt, zelfs bij grote lasten.

 

Voor meer veiligheid in het bos: pewag bosbouwproducten!

 

Wij geven u graag advies en helpen u bij de keuze van het geschikte bosbouwproduct. Schrijf een e-mail aan [email protected] of neem contact op met onze klantenservice.Telefoonnummer +31 252 34 09 28.

Meer details over onze bosbouwproducten.