pewag forstgrip kettingen voor een veilig houvast in het bos

Innovatieve gripelementen maken een maximale tractie mogelijk voor alle toepassingsgebieden en ondergronden

Op het terrein zijn betrouwbaarheid en bestendigheid een doorslaggevende factor voor veilig en efficiënt werken. pewag kettingen voor bosbouwmachines garanderen een optimale grip in alle toepassingsgebieden, ze hebben een langere levensduur dan gebruikelijke tractiekettingen en hebben een sterk zelfreinigend effect. Met pewag forstgrip kunnen professionele bosbouwmachines altijd veilig werken in het bos.

Onze pewag bosbouwkettingen hebben 5 centrale voordelen:

  • Verbeterde grip en meer stabiliteit door innovatieve gripelementen
  • Langere levensduur dankzij het speciale pewag-staal TitanGrip®
  • Optimale aanpassing van de ketting aan de banden met behulp van verstelelementen
  • Verdraaibeveiliging voorkomt schade aan de banden
  • Grote zelfreinigende kracht

 

pewag bosbouwkettingen garanderen een optimale grip en verbeterde stabiliteit in verschillende toepassingsgebieden. Elke ketting heeft individuele gripelementen die op verschillende ondergronden maximale tractie bieden. Met name de door pewag gepatenteerde, schuine plaatsing van de spikes biedt een aanzienlijk voordeel op ruw terrein en beveiligt mens en machine.

De combinatie van hoogwaardige materialen en het speciale productieproces maken pewag forstgrip kettingen tot wat ze zijn. Het speciaal ontwikkelde pewag-staal TitanGrip® en het geperfectioneerde hardingsproces garanderen een langere levensduur ten opzichte van gebruikelijke tractiekettingen.

Met behulp van verstelelementen kunnen pewag forstgrip kettingen eenvoudig en snel aan de banden worden aangepast. Bovendien worden de kettingen met reserveonderdelen geleverd om bij werkzaamheden in het bos eenvoudige reparaties uit te kunnen voeren. Daardoor wordt voorkomen dat de machine stilstaat en de gebruiker bespaart tijd en geld.

Alle pewag bosbouwkettingen hebben een geïntegreerde verdraaibeveiliging. Deze houdt de ketting, en met name de staande schakels met de studs, stabiel. Daardoor wordt voorkomen dat de studs naar de band toe draaien en de band beschadigen. Daarnaast verliest de machine ook geen grip, omdat de studs betrouwbaar in de ondergrond grijpen. Deze verdraaibeveiliging is uniek bij pewag en onderscheidt onze forstgrip kettingen van andere tractiekettingen.

Bovendien hebben pewag forstgrip kettingen een grote zelfreinigende kracht. Grofmazige loopnetten verwijderen bij het voortbewegen van de machine moeiteloos vuil, modder en sneeuw.

Voor meer veiligheid in het bos: pewag bosbouwproducten!

 

Wij geven u graag advies en helpen u bij de keuze van het geschikte bosbouwproduct. Schrijf een e-mail aan [email protected] of neem contact op met onze klantenservice.Telefoonnummer +31 252 34 09 28.

Meer details over onze bosbouwproducten.